"НАЧАЛНИК"- ЗАЩОТО Е СТОЯЛ ВИНАГИ НА ЧЕЛО!!!

За или против данък "НАСЛЕДСТВО"

Популярни публикации

КЛИКАЙКИ ВЪРХУ РЕКЛАМИТЕ - ПОМАГАТЕ! С ПАРИТЕ ОТ ТЯХ ЩЕ ОРГАНИЗИРАМЕ КОНКУРС ЗА НАЙ-ДОБРА КАРИКАТУРА

четвъртък, април 23

ПОДСЪДНИТЕ ОТЛАГАНИЯ


Направо си граничи със умопомрачение и върховна глупост най-редовните практики при изпълнението на държавни и общински проекти в нашата "така красива страна"!!!
Как е възможно при подписани договори със ясни ангажименти, финансиране и точно поставени срокове, ние( визирам страната ни по договора) да робуваме на прищявките на изпълнителите. И да им удължаваме срока който не са спазили, и на всичкото отгоре да до финансираме проектите до чудовищни размери- както за завода за отпадъци в Пловдив от 6 милиона лева първоначално договорени, да се стига до до финансиране с обща стойност 36-40 милиона лева. С ПРАВО МОГА ДА КАЖА, ЧЕ СМЕ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ БАЛЪЦИ НА ПЛАНЕТАТА. На вместо да им се прекратят незабавно договорите при просрочване на договорения срок и не им се наложат неустойки, както и ако се налага да се вземат лицензите на фирмата изпълнител при констатиране на груби нарушения от нейна страна, както и да ги пращат по затворите. Ние какво правим? Пълним гушата на чуждестранни фирми и наши родни за да живеят царски на гърба на данъкоплатеца. Това не са само откраднати пари- с тези пари е щяло да се финансират други важни проекти в други сектори, който в момента от тази престъпна дейност директно се забавят или изпълняват некачествено и това води до пряко влияние на живота на всички в тази страна. Ако мислят, че богатите от това ще живеят по-добре много се лъжат- защото дупките в ДЪРЖАВАТА НИ са за всички!
Ще дам един нагледен пример:
"богатите вземат по една хубава бърза количка, я за себе си, я за децата си и като се засилят някъде без да мислят и се думнат у някоя хубава дупка- после не може да им изкарат не дотам красивите трупове от безобразно смачканите им вече обезценили се, някога скъпи; лъскави и бързи коли.

Няма коментари:

GRANID. Предоставено от Blogger.