"НАЧАЛНИК"- ЗАЩОТО Е СТОЯЛ ВИНАГИ НА ЧЕЛО!!!

За или против данък "НАСЛЕДСТВО"

Популярни публикации

КЛИКАЙКИ ВЪРХУ РЕКЛАМИТЕ - ПОМАГАТЕ! С ПАРИТЕ ОТ ТЯХ ЩЕ ОРГАНИЗИРАМЕ КОНКУРС ЗА НАЙ-ДОБРА КАРИКАТУРА

петък, октомври 30

КОЕ Е ПЪРВОТО- КОКОШКАТА ИЛИ ЯЙЦЕТО?

Един уважаващ себе си и работата си мениджър трябва да знае отговора на този въпрос!
Преди да ви кажа отговора на въпроса се опитайте сами да си отговорите на него!
По този начин ще видите логиката си преди и след като научите отговора.
Така ще научите нещо повече за себе си и ще го използвате във ваша полза.
От както се помня, често чувах този въпрос и се чудех, що за глупав въпрос! На кой му е потрябвало да знае отговора му, и в началото, пренебрегвайки същността на въпроса си казвах, че нито едното нито другото е възникнало първо, а и двете са се развивали в еволюционен план през годините, но един ден преди 6-7 години, просто всичко се проясни от самосебе си!
Всичко е било толкова елементарно и просто, толкова близко до съзнанието и логиката, че няма повече как да е елементарно. "ЕВРИКА"-по-скоро си казах: "НО РАЗБИРА СЕ!". Нали говорехме за еволюция: "-Кое е било първо появило се в еволюционен план като морфология и структура?!! ЯЙЦЕТО разбира се! То се е появило много преди кокошката. Но нали динозаврите и много преди тях водни и земноводни са снасяли яйца, много, много преди вида, дори рода Кокошки-Gallus; дори разреда Кокошоподобни-Galliformes да се е появил яйцето вече е съществувало!!!
Ето това е отговора на въпроса. Очаквахте нещо голямо ли? :) Най-простите отговори колеги; дами и господа - са и най-верни, или най-вероятни!
Например: ако някой дойде и ви разказва на дълго и на широко как египтяните са секли камъка за пирамидите в Гиза на 200-250 километра по течението на реката Нил и са качвали по 200 тонни камъни на някакви праисторически лодки, дето сега не може ние с нашите технологии да го направим и са ги докарвали до Гиза и после са ги влачили на дървени трупи и са ги качвали на специално направена пясъчна платформа до върха на пирамидата която трябва да има три пъти по-голям обем от самата нея за да стигне до върха й(то е нямало толкова египтяни, ами за земеделие хора трябват да ги храни, ами за армия, ами и в другите градове се е строяло и прочие и прочие). Или някой ви каже, че пирамидите са направени от извънземни или древни хора притежаващи технологии поне колкото нашите та дори и по-добри и с тяхна помощ са построили пирамидите (може да се окаже по-прав).

Няма коментари:

GRANID. Предоставено от Blogger.