"НАЧАЛНИК"- ЗАЩОТО Е СТОЯЛ ВИНАГИ НА ЧЕЛО!!!

За или против данък "НАСЛЕДСТВО"

Популярни публикации

КЛИКАЙКИ ВЪРХУ РЕКЛАМИТЕ - ПОМАГАТЕ! С ПАРИТЕ ОТ ТЯХ ЩЕ ОРГАНИЗИРАМЕ КОНКУРС ЗА НАЙ-ДОБРА КАРИКАТУРА

понеделник, август 17

Проект за Онлайн игра (Тип - стратегия)

Имам проект за онлайн игра (Тип - стратегия)
През 2009 г. От "Angels investment"  ми предлагаха 100к. евро, за да я създам, но докато се договорим по условията дойде икономическата криза и всичко пропадна.
 Сега търся инвеститор, или инвеститори, които ще инвестират до 400к лева, или 200к евро (двойно, поради променените икономически условия) срещу 40% от активите на играта, или иначе казано - срещу 40% от потенциалната годишна печалба. Може да се продават дялове на процент. Тоест по 10к лв. за 1% дялово участие, или на акция от 1лв., тоест 1% се дели на 10000 акции.
 Играта е все още уникална в световен мащаб, като се има предвид, че е измислена за настолна игра подобно на монополи през 1999г. от мен и е тествана поне от 30 души геймъри(играчи), които дават положителни мнения за нейното бъдеще.
 От инвеститорите нужния капитал, а от мен реализирането на проекта и загърбването с неговото изпълнение.
По мой груби сметки:
Ако се наемат до 5-ма програмисти-разработчици с обща заплата на човек от 1000лв, за приблизително от 2г срок, то само за заплати са нужни 120к.лв.. Отделно за наемане, или закупуване на добър сървър поне между 30 и 50к.лв. Останалото е за закупуване на права, за готови програмни продукти, лицензи, наем на офис и други непредвидени разходи мисля, че ще стигнат до създаването и пускането на пазара на готов печеливш продукт.
 Избиването на капиталовложението ще е между 6 месеца и 1г, в най-лошия случай до година и половина. След което ще се излезе на чиста печалба.
 Тоест време до печалба между 3 и 4 години.
Надяваме се още на първата година от пускането на продукта да съберем между 50 и 100к играчи. Средно на месец да се получава по 1лв доход от играч, то за 50к играчи следва да се получи приход в размер на грубо за година между 500к.лв. и 600к.лв. От което като се махнат данъците, заплати и някои такси, ще е приблизителна печалба между 300к.лв. и 400к.лв.
КОЙТО ПРОЯВЯВА ИНТЕРЕС КЪМ ПРОЕКТА МОЖЕ ДА МИ ПИШЕ НА ЛИЧНА

Споделената илюстрация е правена с програмата Paint и е с цел визуално изложение на графичната игрова платформа, която разбира се ще бъде подобрена значително от програмистите. Представлява измислена географска карта,на чийто различен релеф , бъдещите играчи ще разполагат своите виртуални държави. Всяка карта ще бъде уникална и ще се започва на нея с определен брой играчи (след изпитани тестове) и в определен момент ще се добавят нови части с други играчи.

Няма коментари:

GRANID. Предоставено от Blogger.