"НАЧАЛНИК"- ЗАЩОТО Е СТОЯЛ ВИНАГИ НА ЧЕЛО!!!

За или против данък "НАСЛЕДСТВО"

Популярни публикации

КЛИКАЙКИ ВЪРХУ РЕКЛАМИТЕ - ПОМАГАТЕ! С ПАРИТЕ ОТ ТЯХ ЩЕ ОРГАНИЗИРАМЕ КОНКУРС ЗА НАЙ-ДОБРА КАРИКАТУРА

петък, април 5

❗️Федералният резерв на САЩ отказа да предостави информация за чуждестранните златни запаси в страната

 ❗️Федералният резерв на САЩ отказа да предостави информация за чуждестранните златни запаси в страната, съобщи Headline USA. Малко след като председателят на Федералния резерв Джеръм Пауъл избегна въпросите на американски конгресмен относно чуждестранните златни резерви на Централната банка, той също така отказа да изпълни искане на Headline USA да получи тези данни по Закона за достъп до информация.


Липсата на прозрачност от страна на Федералния резерв идва на фона на съобщенията, че страните изнасят своето злато и други активи от САЩ в резултат на безпрецедентните санкции на Запада, наложени на Русия заради войната в Украйна. Според проучване на Invesco от 2023 г., „значителен процент“ от централните банки изразяват загриженост за това как САЩ и техните съюзници замразиха почти половината от 650 милиарда долара златни и валутни резерви на Русия.


Стефан Глийсън, главен изпълнителен директор на Money Metals Exchange, голям онлайн дилър и депозитар на ценни метали, базиран в Айдахо заяви:


„Фед не иска никой да знае, че чужди правителства и други централни банки измъкват златото си от бреговете на Америка, защото това би разкрило глупостта на паричната и външната политика на САЩ“.


https://headlineusa.com/federal-reserve-refuses-to-provide-records-of-foreign-gold-holdings/


Няма коментари:

GRANID. Предоставено от Blogger.