"НАЧАЛНИК"- ЗАЩОТО Е СТОЯЛ ВИНАГИ НА ЧЕЛО!!!

За или против данък "НАСЛЕДСТВО"

Популярни публикации

КЛИКАЙКИ ВЪРХУ РЕКЛАМИТЕ - ПОМАГАТЕ! С ПАРИТЕ ОТ ТЯХ ЩЕ ОРГАНИЗИРАМЕ КОНКУРС ЗА НАЙ-ДОБРА КАРИКАТУРА

понеделник, април 1

S&P Global: Руското производство отбелязва най-бързия си растеж от близо 18 г.



Руският производствен сектор се разшири с най-бързия темп от близо 18 години през март, показва последното проучване на S&P Global.


S&P Global Purchasing Managers’ Index (PMI) за руското производство се повиши до 55,7 през март от 54,7 през февруари, отбелязвайки значителен ръст. Производствената активност е в най-доброто си състояние от август 2006 г. досега, показва анализът на S&P Global.


Съживяването на сектора след първите месеци на войната в Украйна до голяма степен зависи от вътрешното търсене, тъй като някои пазари избягват Русия.


Москва харчи особено много за производство, наливайки пари в отбранителния сектор, за да увеличи военното производство. Отбранителната промишленост стимулира по-рязък от прогнозирания растеж на промишленото производство през февруари, показват данни от миналата седмица.


Новите поръчки за износ се увеличиха за първи път от миналия октомври. „По-голямото търсене от чуждестранни клиенти произтича от експанзията на нови експортни пазари и спечелването на нови клиенти“, се казва в изявление на S&P Global, което също така посочва ефекта върху заетостта.


„Фирмите повишиха заетостта с най-бързия темп от ноември 2000 г. Има значително увеличение в закупуването на суровини на фона на усилията за възстановяване на запасите.“


Няма коментари:

GRANID. Предоставено от Blogger.