"НАЧАЛНИК"- ЗАЩОТО Е СТОЯЛ ВИНАГИ НА ЧЕЛО!!!

За или против данък "НАСЛЕДСТВО"

Популярни публикации

КЛИКАЙКИ ВЪРХУ РЕКЛАМИТЕ - ПОМАГАТЕ! С ПАРИТЕ ОТ ТЯХ ЩЕ ОРГАНИЗИРАМЕ КОНКУРС ЗА НАЙ-ДОБРА КАРИКАТУРА

вторник, декември 23

БИЗНЕС СТРАТЕГИЯ

Джереми Кудри

Цялостната стратегия на фирмата може да се определя на широко равнище, но малък брой хора в организацията са включени във вземането на решения, а те са стратегичеси по своята природа. От тях зависи бъдещото развитие и успехът на всяка компания.
Историята на бизнеса е богата на стратегически решения, които обаче, независимо от мащаба си, нерядко са били недобре обмислени и следователно - катастрофални. Тази книга
проследява цялостния процес на вземане на стратегически решения - силите, които влияят върху тези, които вземат решенията, възможните капани, критичните моменти, когато е наложителен рационален подход към вземането на решения.
Разглеждат се ситуациите, в които е нужна интуиция, както и техниките, които ще помогнат на мениджърите да достигнат до стратегически правилни и солидни решения, и въпросите, на които ще трябва да си отговорят, преди да стигнат до решението.

Като прави поглед на спектъра от стратегически решения, пред които се изправят компаниите, и на старите и нови техники, които могат да помогнат. Тази книга осигурява задълбочени прозрения за най-ефективната стратегия при вземане на правилните за всяка прганизация решения.

Няма коментари:

GRANID. Предоставено от Blogger.