"НАЧАЛНИК"- ЗАЩОТО Е СТОЯЛ ВИНАГИ НА ЧЕЛО!!!

За или против данък "НАСЛЕДСТВО"

Популярни публикации

КЛИКАЙКИ ВЪРХУ РЕКЛАМИТЕ - ПОМАГАТЕ! С ПАРИТЕ ОТ ТЯХ ЩЕ ОРГАНИЗИРАМЕ КОНКУРС ЗА НАЙ-ДОБРА КАРИКАТУРА

вторник, януари 6

ДЕЛОВИЯТ ПРОТОКОЛ


ДОБРИ ДОБРЕВ

Верният стил на поведение, добрите маниери, придържането към действащите и формиращи се нови норми на общуване са очевидна необходимост за съвременния делови свят. Деловият протокол убедително се налага и като фактор, и като стратегия за успеха както за личния просперитет в кариерата, така и за корпоративния бизнес.
Авторът дава отговори на въпросите: как да планирате и да организирате посещения на официални и делови партньори, как да водите преговори, съгласно международните практики и стандарти, как да овладеете изкуството да водите преговори и в неформална обстановка - по време на закуски, обеди, вечери или коктейли.
Особено място в книгата се отделя на формирането на личен имидж чрез: прилагане на лична и бизнес комуникация - прецизен и изискан вербален и писмен начин на общуване, представяне и самопредставяне, изготвяне и използване на визитната картичка, кореспонденция, овладяване и прилагане на безконфликно поведение и водене на донструктивен диалог, презентация и овладяване на аудиторията.
Специално място е отредено на силата на обличане - облеклото като средство на комуникация, и на въпросите, засягащи стилното и протоколно поведение.

Деловият протокол е ръководство, което предоставя практически ресурс на широк кръг читатели от различни нива на деловите сфери и на всеки, който се стреми да направи своя бизнес и поведение по-ефективни и печеливши.

Няма коментари:

GRANID. Предоставено от Blogger.