"НАЧАЛНИК"- ЗАЩОТО Е СТОЯЛ ВИНАГИ НА ЧЕЛО!!!

За или против данък "НАСЛЕДСТВО"

Популярни публикации

КЛИКАЙКИ ВЪРХУ РЕКЛАМИТЕ - ПОМАГАТЕ! С ПАРИТЕ ОТ ТЯХ ЩЕ ОРГАНИЗИРАМЕ КОНКУРС ЗА НАЙ-ДОБРА КАРИКАТУРА

вторник, март 12

Федералният резерв в момента няма планове да пусне цифрова валута на централната банка (CBDC)

 Председателят на Фед Джеръм Пауъл потвърди пред Банковата комисия на Сената, че Федералният резерв в момента няма планове да пусне цифрова валута на централната банка (CBDC), облекчавайки опасенията относно поверителността и правителственото наблюдение.


Пауъл увери комисията и обществеността, че концепцията за цифров долар все още се проучва и че внедряването не е на хоризонта. Той подчерта важността на неприкосновеността на личния живот и традиционната роля на банките, като посочи, че Фед няма да подкрепи система, която позволява на правителството да вижда отделни транзакции.


https://finance.yahoo.com/news/fed-chair-powell-no-immediate-172608817.html


Цифровите щатски долар и цифровото евро са заплаха за вашата финансова поверителност и целят тотален денонощен контрол

Всяка транзакция се записва във федерална база данни.

Това позволява на правителството да види не само какво купувате... но и къде се намирате, когато правите покупката и да ви създаде електронно досие и да ви изтрие от системата винаги когато поискат.

Този нов тип пари се нарича цифрова валута на централната банка или CBDC. Транзакциите с цифрова валута се записват в бази данни. Тази система може да събира данни за вашите финансови транзакции – включително всяка книга, която четете, всяко списание, за което се абонирате, всеки ваш коментар, болест, близки приятели, имущество и всяка политическа организация, на която дарявате.

Може също да маркира къде сте били всеки път, когато сте направили каквато и да е било транзакция.

Тези два актива ще ви помогнат да защитите финансовата си поверителност

Най-простият и най-ефективен начин да се спасите и защитите от дигиталния долар и евро е да закупите активи, които ви позволяват да съхранявате парите си извън традиционната финансова система... Така че само крипто валутите и злато са най-добрият ви залог.

Що се отнася до повечето криптовалути, вие сте собствената си банка, когато купувате токени.

Същото важи и за златото. Не е необходимо да се доверявате на трета страна, за да го съхранява вместо вас. Физическото злато е почти толкова „извън мрежата“, колкото и когато става въпрос за пари.

И двата актива са „твърди пари“. Не можете да произвеждате повече от тях, както можете с долара и други фиатни валути, което ги прави страхотни активи, устойчиви на инфлация.

Така че, ако още не сте го направили, сега е добър момент да добавите малко алткойни и злато към портфолиото си. Това са два от най-добрите начини да избягате от CBDC система. И да си увеличите няколко пъти парите.


Няма коментари:

GRANID. Предоставено от Blogger.